Radhusen

Samtliga hus kommer att ha uteplatser på baksidan med ett rymligt trädäck. Här kan man koppla av och fånga solen, eller bara vila benen och njuta av barnens lek.

Ett förråd i trädgården eller på uppfarten gör att du smidigt kan stuva undan cyklar, pulkor och annat som inte behövs för säsongen. Samtliga hus vetter mot en liten lokalgata som endast nyttjas av boende i området, vilket gör att barn tryggt kan ta sig till grannkompisar eller lekplatsen.

Observera att planlösningar och bilder på den här hemsidan är illustrationer och att avvikelser kan förekomma i den slutliga lösningen.


INTERIÖRT

God design och robusta material är våra ledord när det kommer till inredning. Alla material utvalda med omsorg och är genomgående av hög kvalitet och standard. Det första du möts av är hallen med klinkergolv som sedan övergår i trägolv i alla rum.

Köket är stilrent med släta vita luckor från HTH, induktionshäll, inbyggd diskmaskin och med ugn och micro inbyggt i högskåp. En liten köksö gör köket till husets hjärta.

Helkaklade badrum på varje plan, det ena med badkar, det andra med dusch borgar för att täcka hela familjens behov.

TILLVAL

Originalinredningen är en klassisk, bra bas för alla stilar. Här har du oändliga möjligheter att sätta och variera din egen stil med möbler, favorittextilier och tavlor. För dig som vill påverka grundutförandet finns många val för ditt kök. Du kan välja bland flera olika sorters handtag och luckor, utformning med skåp eller lådor samt val av bänkskiva i laminat, massivt trä eller granit.
Som tillval finns också olika vitvarupaket och möjlighet att välja kakel ovanför diskbänken. Infällda spotlights kan väljas till i taket i kök, badrum och hall. Valmöjligheter finns även för handdukstork och golvvärme i badrummet på övervåningen.


FASAD


PLANLÖSNING

Planlösningen är noga genomtänkt och varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. En trappa upp finns 3 sovrum, ett badrum och ett allrum. Allrummet kan du enkelt göra om till ytterligare ett sovrum om familjens behov skulle förändras.

Stora fönsterpartier, generösa sociala ytor och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är karaktäristiskt för husen. Det sistnämnda gör att du enkelt kan umgås med familj och vänner samtidigt som du lagar mat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *